Overpeinzen: Een getuigenis zijn Deel 1

Viviane Freitas

 • 6
 • jan
 • 2017

Overpeinzen : Een getuigenis zijn Deel 1

 • 6
 • jan
 • 2017

“En er was een zeker man krank, genaamd Lazarus, van Bethanie, uit het vlek van Maria en haar zuster Martha.

(v.2) Maria nu was degene, die den Heere gezalfd heeft met zalf, en Zijn voeten afgedroogd heeft met haar haren; welker broeder Lazarus krank.)”

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

2 Comments

 1. Ik wil gedefinieerd zijn. De Maria wil ik zijn en blijven. De strijd die in moet leveren is zwaar, maar ik weet ook dat ik het niet alleen doe. Het is zo. Telkens wanneer in stappen onderneem voor mijn behoudenis komt er een blokkade dat is je vader wordt ziek of gaat dood. Dit alleen maar om mij niet te laten concentrated ok mijn behoudenis. In weet dit en he door. Vandaag 10jan

  Meer zien
 2. Hallo mvr Viviane, ik ben zeker geïnteresseerd om te weten hoe ik een getuigenis kan zijn daarom zal ik vroeger opstaan.

  België, Aalst

  Meer zien